Меню
Количка

За търговци на едро

Вие може да станете наш клиент на едро! 

Впуснете се в приключението MOVI с непрестанното обновяване на продуктовото ни портофлио!

През годините нашата фирма се е утвърдила като голям вносител и търговец за райони в сърцето на Дунавската равнина. Целта ни е да разширим кръга от клиенти, подпомагайки малкия и среден бизнес на цялостната територия на страната.

Гарантираме Ви, че с наша помощ, ще може да предложите най-добрите цени на вашите клиенти.

1. Направете регистрация на вашата фирма в сайта от: Моят профил ----> Регистрация ---> На едро.
2. Обадете ни се на телефон: +359882659960за да активираме профила Ви като клиент на едро.
3. Възползвайте се от страхотните ни предложения и ПАЗАРУВАЙТЕ С УСМИВКА.
Минималното количеството зависи от вида на продуктите и стойността им. При определени артикули, можете да поръчате и по една бройка. Минималната стойност на поръчката е 150лв. Изключения се правят в редки случаи, когато е редовен клиент или поръчката е изнвънредна с цел допълване.
Доставката е за сметка на Клиента, но ако сумата на поръчката надвиши 1000лв., то тогава доставката се поема от нас. Безплатната доставка е винаги до офис на куриер и плащането трябва да се извърши с проформа фактура. Работим с куриерските фирми: Econt и Speedy, а Вие като наши клиенти, може да се възползвате от отстъпките ни и в двете компании. Приблизителната цена за доставката се калкулира и показва от системата в процеса на поръчката. Повече информация за плащане и доставка, вижте на: https://movi.bg/dostavka-plashtane
Да, издаваме фактура, при желание от Ваша страна.

Да, предлагаме допълнителни отстъпки. За повече информация, вижте по-долу.Над 1000лв - безпатна доставка до офис куриер, ако плащането се извърши с проформа фактура
Над 2000лв - 3% + безплатна доставка до офис на куриер, ако плащането се извърши с проформа фактура
Над 3000лв - по договаряне 

Вашата поръчка започва да се обработва малко след като я направите. Ако имаме продукт, който не е наличен, някой наш служител ще се свърже с Вас. Ако Вие желаете да разберете с точност кога ще Ви получите вашата поръчка, може да се обадите на тел. 0700 70 788 като изберете опция "1".
Срокът за доставка е от 1 до 5 дни, но ако държите да получите продуктите си възможно най-скоро, може да се обадите на тел. 0700 70 788 като изберете опция "1" и да се разберете за удобен за Вас ден.
Разликата между поръчките не трябва да бъде повече от 1 месец, в противен случай профилът Ви, ще бъде блокиран.