Меню
Количка

Коледни Клонки

Производител: МОVI Арт.номер: 8938кн
Украсена коледна клонка с топки - 61 Материал: Пластмаса, метал и естествени материалиДължина :  45 см...
8.49 лв.
Производител: МОVI Арт.номер: 3105кн
Коледен клон украсен 110 см. - 65Материал: Метал, пластмаса, природни материалиДължина 110 см...
13.29 лв.
Производител: МОVI Арт.номер: 5146кн
Коледна клонка Бонбон 42 см. - 57Материал: Текстил, Пластмаса и МеталРазмер: 42 см...
3.10 лв.
Производител: МОVI Арт.номер: 245кн
Декоративен клон Лиана с коледни звезди 2 метра - 64Материал: Пластмаса и ПолиестерДължина: 2 м...
9.39 лв.
Производител: МОVI Арт.номер: 168877кн
Коледна икебана с бели плодчета в зебло - 74Материал: Текстил, Пластмаса, Метал и природни материалиРазмер: 33 см. ..
17.69 лв.
Производител: МОVI Арт.номер: 1663кнкн
Коледна заскрежена икебана Бонбон - 72Материал: Текстил, Пластмаса и МеталРазмер: 26 см...
5.59 лв.
Производител: МОVI Арт.номер: 76кн
Коледна клонка с Топки 70 см. - 59Материал: Пластмаса, метал и естествени материалиДължина :  70 см...
3.89 лв.
Производител: МОVI Арт.номер: 158478кн
Коледна клонка в чувалче + СнежкоМатериал: пластмаса и текстилРазмер: 40/ 15 см...
12.99 лв.
Производител: МОVI Арт.номер: 9130кн
Коледен сувенир Снежко светещ - 1 /Материал: пластмаса и текстилРазмер7 17/ 8 см...
6.69 лв.
Производител: МОVI Арт.номер: 9124кн
Коледна клонка за декорация Материал: Пластмаса и зеблоРазмери: Ш20/В46 см..
14.99 лв.
Производител: МОVI Арт.номер: 158477кн
Коледна декорация с поставка за маса борова клонка Материал: Пластмаса и полиестерРазмери: Ф6/В24 см..
7.19 лв.
Производител: МОVI Арт.номер: 158293кн
Коледен сувенир с борово клонче - 20 /Материал: керамика и пластмасаРазмер: 14/ 10 см...
7.79 лв.
Производител: МОVI Арт.номер: 5671кн
Бял Коледен клон за декорация Дължина: 2,70 метра..
17.69 лв.
Производител: МОVI Арт.номер: 5670кн
Коледен клон за декорация на прозорци и вратиДължина: 2,70 метра...
10.59 лв.
Производител: МОVI Арт.номер: 103666кн
Коледен клон за декорация Дължина: 2,70 см...
5.89 лв.
Показани са от 1 до 15 от 15 резултата (1 страници)

Има дни, които ни носят положителен заряд за цялата година. Като Коледа, която е не просто християнски празник, а повод да разтворим сърцата си за красотата и доброто, наслаждавайки се на всеки един момент. Коледният ден достига до всеки акорд на душата ни, обгръщайки ни със своя приказен блясък и звездно сияние. Нека не забравяме и за украсата на дома, която обичайно поставяме още в началото на декември, за да можем да ѝ се насладим по-дълго време.

Как да използваме коледните клонки за декорация на дома?

Елха с коледни играчки, цветни лампички, ароматни свещи и сувенири с лика на Дядо Коледа и елена Рудолф всички тези елементи са частица от коледната приказка, която малки и големи очакват с нетърпение. Сред “героите” на този зимен разказ са и клонките, използвани за декориране на различни части от жилището. Те са чудесна украса за Рождество Христово и за празника по случай посрещането на Нова година, а в точно този раздел ще ги намерите на супер цени, с каквито онлайн магазин Movi.BG е популярен сред купувачите.

Коледните клонки носят положително настроение, могат да се комбинират с изкуствената елха, да се добавят към свещници, да се декорират с тях чиниите за празничната трапеза, както и да се аранжират подаръците за роднини и приятели. Голяма част от хората избират коледни цветя и растения и за украсяването на входната врата, като по този начин те оповестяват, че са в очакване на Коледа и празненствата, свързани с този светъл ден.

Използването на декоративни елементи като коледните клонки е подчинен на свободния принцип, тоест те могат да бъдат интегрирани към празничната украса по всевъзможни начини. Тук крайният избор опира до личните ни предпочитания, свързани с естетиката и типа на декорацията за празника. С раздела ще видите готови решения с коледни клонки, които включват и сувенири с Дядо Коледа, носещ в чувала си боров стрък в комбинация с червени топчета. Подобни елементи са подходящи не само за дома, но и за офиса, за да е работната атмосфера уютна и тържествена.

Каква е тяхната символика?

Вечнозелените клонки са символ на младостта, свежестта и красотата на природата. Те омайват сетивата със своята красота и аромат на гора, а присъствието им у дома прави обстановката уютна и притегателна. В миналото те са се използвали и от нашите предци, като някои племена в Германия са били сред първите, поставили началото на този обичай. С тях те са отдавали почит на светлината и нейните дарове, а на по-късен етап, през 1597 година традицията е добила по-мащабен облик, защото хората са започнали да декорират цели дръвчета.

С годините вечнозеленото дърво се превръща в емблема на Коледа, а днес то е обект на пищна украса във всякакви вариации. Предлагат се най-различни изкуствени елхи, в това число и бели модели, които носят снежно настроение, а и изглеждат много шик.

При нас ще попаднете да богат асортимент от декоративни дръвчета, играчки за тях, лампички и сувенири. Сред предложенията ни са и коледните клонки, които са част от символите на празника и си струва да бъдат добавени към останалата украса. Могат да се сложат на места като масата, прозореца, входната врата, под елхата, върху кутиите с подаръци, около свещи и прочее.

Какви продукти ще откриете при нас?

Артикулите в секцията са евтини, с актуален външен вид, качествени и не на последно място представени на потребителската аудитория в голямо разнообразие. Сред предложенията ни за коледни клонки са:

  • снежко с чувалче чудесно коледно решение за декорирането на различни места и елементи в жилището. Дизайнът на този артикул включва и зелена клонка, която придава на цялостната му визия празничен вид и специално обаяние. Продуктът е много подходящ и за подарък, защото комбинира сувенир със зеленина. В категорията ще го намерите на изгодна цена и със страхотно качество;
  • поставка за маса с борова клонка няма нищо по-важно от красивата аранжировка на празничната трапеза за Коледа. Така тя придобива представителен вид, който е важен при посрещането на гости, но също така и за създаването на тържествена атмосфера, на която цялото семейство да се наслади. Поставката за маса с борови елементи ще се превърне във фокусна точка и ще увеличи гастрономическото удоволствие от консумацията на вкусните ястия;
  • клон с шишарки и червени плодчета за този продукт може да се каже, че има широко приложение, защото е подходящ буквално за навсякъде и се комбинира лесно с всякакви други декоративни орнаменти. Лесното му манипулиране го класира като един от най-купуваните артикули в категорията може да се сложи във ваза, да се добави към украсата на входната врата, да се аранжира с него трапезата, но и да се декорират кутиите с подаръци.

Коледните клонки са неразделна част от нашите декоративни изненади, налични в този и в останалите раздели, посветени на Коледа. Потопете се в магията на зимния празник и го посрещнете подобаващо, избирайки от нашия сайт подходящите за вашия дом продукти.

Какво включва изборът на коледни клонки?

Преди да добавите продукт от раздела в кошницата и да пристъпите към приключване на поръчката, обмислете всяка едно наше предложение и го съобразете с вече наличния декоративен фон вкъщи. Важно е коледните клонки да пасват на останалата декорация, да ви допадат със своя дизайн, а не на последно място да ви устройва и тяхната цена. Ако планирате да ги купувате за подарък или за аранжирането на подаръчна кутия/торба, в този случай съобразете дизайна и размера им, за да постигнете висока естетика.

Защо да заложите на Movi.BG?

Вие се намирате в един от най-разнообразните онлайн магазини, където асортиментът от стоки се увеличава непрестанно. Всеки един наш артикул е с гарантирано добро качество, което е водеща предпоставка за дългосрочната му употреба. Освен украса за Коледа при нас ще откриете и много още други стоки за дома, за градината, за домашния любимец и за ученика, които отново предлагаме изгодно и в много разновидности. Интернет сайтът ни е така структуриран, че клиентите ни да намират лесно и бързо желаните продукти. Очакваме ви!

Разгледайте още: