Меню
Количка

Връх за Коледна Елха

Производител: МОVI Арт.номер: 163281кн
Коледен връх за елха с орнаменти -500 /Материал: пластмасаРазмер: 17/ 15 см...
1.69 лв.
Производител: МОVI Арт.номер: 7833кн
Коледен връх за елхаМатериал: Стиропор Размери: Ф6/В29 см..
2.39 лв.
Производител: МОVI Арт.номер: 8623кн
Коледен връх за елхаМатериал: СтиропорРазмери: Ш6/В29,5 см..
2.39 лв.
Производител: МОVI Арт.номер: 158507кн
Връх за елха стилен едноцветенРазмер: 25 см. ..
1.99 лв.
Производител: МОVI Арт.номер: 151628кн
Коледен връх за елха Звезда с декорация малкаРазмер: 15/14 см. ..
0.99 лв.
Производител: МОVI Арт.номер: 155182кн
Връх за елха с декорацииРазмер: 30 см. ..
1.89 лв.
Производител: МОVI Арт.номер: 156771кн
Връх за елха Бяла звезда малкаРазмер: 14.5/14 см...
1.10 лв.
Производител: МОVI Арт.номер: 169733кн
Коледен връх едноцветен голям Размер: 30 см...
1.49 лв.
Показани са от 1 до 8 от 8 резултата (1 страници)

Голяма част от хората започват да се приготвят за Коледа още през ноември. Заемат се с изготвянето на списъка с подаръци, украсяват дома си с тематична декорация, избират коледно дръвче и играчки към него. Сред тях е и звездата, която се поставя на върха на елхата, а нейното присъствие му придава завършен вид и още по-празнично излъчване. Този елемент е част от традицията, свързана с посрещането на най-големия християнски празник, а при нас ще го намерите в много разновидности и на супер цени!

Каква е традицията, свързана с върха за елха?

Коледната елха е неизменна част от украсата за Коледа. Тя е сред най-ярките символи на празника, който би бил някак посредствен без нея. Нейната украса включва коледни играчки под формата на топки и фигурки, лампички, гирлянди и не на последно място красив връх, с който да се постигне завършен вид на декорацията.

Без значение дали ще се спрете на естествена или на изкуствена елха, нейното атрактивно аранжиране е важен момент от цялостната подготовка за коледния ден, а ние от онлайн магазин Movi.BG имаме удоволствие да ви предложим актуални и ценово достъпни решения за целта. Сред тях ще намерите и връх за елха, наличен в различни дизайни, цветове и размери.

Неговото поставяне най-отгоре на дръвчето се е превърнало в традиция с годините, която бележи началото си още с написването на Библейските разкази. В тях се споменава за пътуване на Тримата Влъхви, което се е състояло преди появата на Младенеца. Другата теория за появата на традицията по поставянето на връх върху елхата има астрологически контекст. Според нея се появява нова звезда, която засиява силно за определен период от време, а това е причината за декорирането на коледното дръвче с играчка в най-горната му част.

Как да завършим украсата на коледното дръвче?

Преди да помислим за финалните щрихи при украсяването на елхичката за Коледа, трябва да решим концепцията по създаването на цялостната декорация. Това би следвало да включва детайли като цвят и размер на дръвчето, вид на коледните фигурки към него, присъствието на гирлянди, коледни лед лампички и др. Всеки един елемент е от значение, за да успеем да създадем коледно настроение у дома. Разполагаме също така и с огромна свобода на действие, като можем да заложим на минималистична украса или на много пищна, на такава в един цвят или на шарена според личните ни предпочитания.

След като вече имаме “план за действие”, идва ред да помислим и за финалните щрихи. Те са от витално значение не само при декорирането на коледното дръвче, но и на дома като цяло. Малко блясък тук, малко снежен прашец там колкото по-голямо внимание обърнем на детайла, толкова по-съвършена ще е украсата за Коледа. Когато се касае за визията на елхичката, върхът в най-горната ѝ част се явява ключов фактор за това да има празничен вид и да е безупречна.

Сред най-харесваните продукти за украсяването на коледното дръвче са лампичките. Тяхната деликатна светлина внася магична атмосфера в помещението, а освен за елхата могат да се използват и за украсяването на други кътчета и елементи в жилището. Присъствието им има озаряващ ефект, което обяснява и трудната раздяла с тях в края на празничния период.

Какви продукти ще откриете при нас?

Настоящата категория е често посещавана, тъй като тук има голямо разнообразие от предложения за връх за елха. Всички те са евтини, качествени и с актуален дизайн, като продуктовата ни гама включва следното:

  • златно цвете сребърното и златното са нюанси, които присъстват интензивно в коледната украса. С тях обстановката е тържествена и бляскава, а настроението звездно. Когато са с дизайн на златно цвете, това е отличен начин да се създаде забележителна, но в същото време и стилна украса на дръвчето. Елементът е подходящ за малки и за големи модели, както за естествени и за изкуствени. Присъствието му ще подчертае основната декорация на дома за Коледа, а самото коледно дръвче ще направи още по-красиво и празнично;
  • звезда с орнаменти водещото при този декоративен елемент е винтидж излъчването му, с което се внася аристократизъм и елегантен почерк към украсата на коледната елха. Този модел връх е сред най-харесваните ни, тъй като дизайнът му е с непреходна популярност, а това го прави подходящ за използване години наред. Детайлите около звездата ѝ придават ретро отблясъци, а златният цвят ще се впише безпроблемно към всякакъв вид коледна декорация;
  • завършек с пух един малко по-нестандартен прочит на този вид украса за елха, която с времето се е превърнала в задължителна придобивка за християнското семейство. С нея атмосферата ще стане някак снежна и нежна, защото пухът придава мекота на аранжировката, но в същото време и нестандартно излъчване, което много от вас навярно търсят. Коледната звезда с пух стои чудесно на върха на дръвчето, съчетава се лесно с останалите играчки, а и е страхотен начин да се осъществи една по-нетипична, но в същото време много красива украса за Коледа;
  • елегантен връх с овални детайли витлеемската звезда се определя като класически подход при декорирането на коледното дръвче, но при нас ще намерите и други подходящи решения за тази цел. Цилиндричният връх с овални детайли е също оригинален начин да завършим декорацията на елхата, която ще краси дома ни повече от месец. С тях цялостната обосновка ще е изчистена и елегантна, но отново актуална и забележителна;
  • малки звезди предлагаме ги в различни цветове като златно, червено и синьо. Дизайнът им е ефектен и непретенциозен, което ги превръща в едни от най-купуваните ни продукти в секцията “Коледа”. Симпатичният им вид и отличното им качество гарантират бляскавия вид на коледното дръвче, което повечето от нас украсяват с вълнение още през ноември.

Коледа е свят ден, а украсата на дома по случай празника е интимен момент за цялото семейство. Обзема ни чувство на радост, вълнение и благодарност, но най-хубавото от всичко е, че всичко около нас засиява с особена красота и така чак до януари. Доверете се на магазин Movi.BG и посрещнете с нас коледните празници. Подготвили сме ви страхотни решения, сред които са и върховете за елха с модерен дизайн.

Разгледайте също: