Меню
Количка

Коледни Венци

Производител: МОVI Арт.номер: 8461кн
Коледен стикер Венец - 8 /Материал: хартияРазмер: ф 40 см...
1.49 лв.
Производител: МОVI Арт.номер: 156715кн
Коледни венчета с декорация 2 броя - 572 /Материал: пластмаса, текстил и естествени материалиРазмер: ф 8 см...
5.39 лв.
Производител: МОVI Арт.номер: 4304кн
Коледен венец Хавай 2 см - 24 /Материал: стиропор и пластмасаРазмер: ф 20 см...
8.89 лв.
Производител: МОVI Арт.номер: 155064кн
Коледен надпис за украса - 557 /Материал: пластмасаРазмер: 30/ 30 см...
4.89 лв.
Производител: МОVI Арт.номер: 153935кн
Висяща коледна украса Звънчета - 558Материал: Полиестер и МеталДължина: 30 см...
5.88 лв.
Производител: МОVI Арт.номер: 166688кн
Коледен венец за врата Ф 35 см. Топки -25Материал: ПластмасаРазмери : Ф 35 см...
23.19 лв.
Производител: МОVI Арт.номер: 163441кн
Коледно венче Гирлянд - 23Материал: пластмаса и текстилРазмер: ф 16 см...
2.89 лв.
Производител: МОVI Арт.номер: 8786кн
Дървена коледна табела - 13Материал:  ДървоРазмери: Височина: 11 см.Ширина: 30 см...
4.99 лв.
Производител: МОVI Арт.номер: 160587кн
Дървен коледен венец Звезда - 485Материал: Пластмаса, дърво полиестер и природни материалиРазмер: 20 / 20см...
4.79 лв.
Производител: МОVI Арт.номер: 163084кн
Коледен венец Дърво кръг -489 /Материал: естествени материали и пластмасаРазмер: 17 см...
4.59 лв.
Производител: МОVI Арт.номер: 163269кн
Коледен дървен венец - 490Материал: Дърво и пластмасаРазмери: Ф16/В4,5 см..
4.69 лв.
Производител: МОVI Арт.номер: 155051кн
Коледен венец - 28 /Материал: метал, пластмаса, естествени материалиРазмер:  30см..
6.99 лв.
Производител: МОVI Арт.номер: 155169кн
Коледен венец - 29 /Материал: метал, пластмаса, естествени материалиРазмер: 20см..
4.10 лв.
Производител: МОVI Арт.номер: 159245кн
Коледен венец за врата Панделки кареМатериал: Пластмаса, полиестер Размери: Ф35 смЦветът може да варира според наличността!..
18.69 лв.
Производител: МОVI Арт.номер: 165818кн
Коледен венец за врата памук Материал: Пластмаса и памукРазмер външен: Ф 35 смЦветът може да варира според наличността!..
17.59 лв.
Производител: МОVI Арт.номер: 161209кн
Коледен венец Коледни звезди с брокат - 43 /Материал: текстил и естествени материали.Размер: ф 30 см...
18.69 лв.
Производител: МОVI Арт.номер: 7817кн
Коледен декоративен венец ЗвездиМатериал: Пластмаса и полиестерРазмери: Ф30/Ш8 см..
11.69 лв.
Производител: МОVI Арт.номер: 8441кн
Коледен венец декориран с панделкиРазмер: ф 38 см. ..
13.69 лв.
Производител: МОVI Арт.номер: 160412кн
Коледен венец с декорацииРазмер: ф 38 см. ..
11.87 лв.
Производител: МОVI Арт.номер: 8437кн
Коледен венец 30 см напръсканРазмер: ф 30 см. ..
2.89 лв.
Производител: МОVI Арт.номер: 8438кн
Коледен венец 30 см зеленРазмер: ф 30 см. ..
3.10 лв.
Производител: МОVI Арт.номер: 158620кн
Коледно венче ЗвънчеРазмер: ф  16 см...
7.79 лв.
Показани са от 1 до 22 от 22 резултата (1 страници)

Украсяването на дома за Коледа е събитие, което мнозина очакват с нетърпение през цялата година. Коледни светлини, играчки за елха и гирлянди всеки един от тези декоративни елементи заема заслужено място в жилището, което през месец декември се превръща в сбъдната зимна мечта, която изпълва всеки наш ден с радост и очакване.

Коледният венец е също част от декорацията на дома, като него можем да го сложим на различни места, така че красотата му да се забелязва отдалеч. В категорията ще намерите богат каталог с предложения от този вид, които от онлайн магазин Movi.BG ви предоставяме на изгодни цени и с отлично качество.

Каква е традицията за коледните венци за врата?

Те са част от украсата за празника, чието предназначение е да създаде весело настроение и положителна нагласа за предстоящите тържествени моменти. Обичайно той се намира на входната врата и символизира очакването на Коледа. По презумпция е добре да бъде пищен и с по-големи размери, за да се вижда отдалеч, като моделите с коледни панделки, шишарки и топки за елха се считат за идеален вариант, тъй като са с богата декорация.

Декоративни елементи като коледните венци за врата имат история зад гърба си, с която е полезно всеки християнин да бъде запознат. Те са се появили още преди Християнството и са символизирали вечност и сила. Кръглата им форма означава отсъствието на край и начало, а вечнозелените клонки, от които са се изработвали, е трябвало да запазят свежестта си до идването на пролетта. Съхранението им е траело до края на зимата, а когато са празнували празници, предците ни са добавяли към тях и други детайли като цветя, сушени плодове и др.

Отиваме зад дворцовите порти на Римската империя, където знатните личности са слагали венци върху своите глави, като по този начин са демонстрирали победата си във войните. В наши дни този природен елемент за декориране има далеч по-различно приложение, като модерните времена са оставили своя отпечатък и върху неговия дизайн. Коледното венче за врата може да се открие в много разновидности, което го доказва и настоящият раздел.

Къде се поставят?

Традицията е коледният венец за врата да се закача на входната вратата, но това не е единственото подходящо място, на което може да бъде поставен. Прозорецът е също добра локация за този декоративен елемент, който е сред ярките символи на Коледа и е добре да бъде част от украсата за празника. Ето къде другаде е удачно да присъства:

  • много хора го поставят на масата и го комбинират със свещ тя трябва да е семпла, ако венецът има много детайли като шишарки, панделки, играчки за елха и др.;
  • ако живеете в къща и разполагате с вътрешно стълбище, използвайте тази възможност, за да сложите коледния венец по дължината на парапета чудесна идея е да поставите няколко на брой декоративни компонента, така че да се сдобиете с ефектна украса в стила на легендарния филм с Маколи Кълкин “Сам вкъщи”. Добавете и блясък посредством лампички, които отново можете да сложите по цялото стълбище;
  • стената е също сред местата, където може да се постави коледен венец в този случай свободата на действие е абсолютна, а сред опциите е да присъства един елемент, както и повече на брой, които да бъдат подредени по подходящ начин. Изберете стена, която се води “централна”, за да е декорацията забележима. Мястото над трапезата за Коледа е отлична локация за подобни цели;
  • коледен венец над камината е идеалната развръзка на дилемата, свързана с това къде е най-добре да го поставим, за да е неговото присъствие максимално въздействащо ако имате камина вкъщи, насочете вниманието си към нейното украсяване с различна по вид декорация за Коледа, за да превърнете това местенце в уютен кът, където цялото семейства ще прекарва време;
  • в банята защо не! Нестандартният подход при вземането на интериорни решения се толерира все повече, защото дава възможност да бъдем креативни и различни от останалите със творческите си идеи. Вратата в душ зоната, стената над ваната или дори тоалетката са подходящи места, където коледният венец би могъл да бъде поставен.

Подобна декорация за врата е вид декоративен елемент, който обезателно трябва да бъде добавен към останалата украса за Коледа. С него празникът ще се сдобие с още по-тържествена енергия, а настроението ще е радостно и приповдигнато през целия месец декември.

Какви видове ще откриете при нас?

Мечтата за перфектна Коледа е стаена в сърцето на всеки един от нас. Започваме да мислим за това как ще украсим дома си, какви подаръци ще подарим на близките си и къде ще посрещнем най-светлите празници от годината още в края на ноември, когато тихият празничен звън става все по-силно доловим. Чрез закачането на венец на вратата или на друго място в жилището бележим началото на празниците, които нямаме търпение да посрещнем. В раздела ще намерите коледни венци за врата в следните разновидности:

  • дървени клонки този модел е изчистен, стилен и лесен за съчетание с всеки вид интериор. Орнаментиката му може да включва зелени клонки, шишарки, панделки и играчки за елха;
  • за врата характерното при този вариант са малките размери на елемента, които позволяват лесното му закрепване към вратата и стабилното му фиксиране. Тази разновидност на коледния венец за врата включва детайли като звънче, панделка и малки шишарки, придаващо кокетен вид на продукта;
  • с форма на звезда нестандартен прочит на този вид декорация за врата, която днес е налична във всякакви варианти, включително и с форма на звезда, а не с кръгла. Изработен е от природни материали и е подходящ за жилището, работното пространство и входната врата;
  • с богата декорация това са сред любимите решения на по-голямата част от хората, тъй като коледните венци за врата с богата декорация са великолепни със своя пищен и впечатляващ дизайн. Той включва иглолисти клонки, върху които се кипрят панделки, заскрежени шишарки и червени топки и какво ли още не. В категорията ще откриете този артикул в множество варианти, сред които са напръсканите модели и тези със звънци.
Всички продукти за врата в раздела са евтини, качествени и красиви. Подбрали сме ги с много вкус и внимание към детайла, за да можем да удовлетворим и най-високите ви изисквания, свързани с украсата за Коледа. Може да ги разгледате тук: