Меню
Количка

Тирбушони и Затварачки/Отварачки за Буркани

Производител: МОVI Арт.номер: 165937
Отварачка за бутилки инокс - 12 /Материал: металРазмер: 18 см...
2.59 лв.
Производител: МОVI Арт.номер: 153020
Отварачка комбинирана 796 /Материал: пластмаса и металРазмер: 15/ 5 см...
2.19 лв.
Производител: МОVI Арт.номер: 167339
Комбинирана отварачка за капачки на винтМатериал: ПластмасаРазмер: 23 / 10 см...
3.29 лв.
Производител: МОVI Арт.номер: 9315
Затварачка за буркани и бутилки лятаМатериал: МеталРазмери: Ш9/Д25 см..
11.69 лв.
Производител: МОVI Арт.номер: 3242
Отварачка затварачка  за бутилки лятаМатериал: металРазмери:Ш4/ В14 см..
3.39 лв.
Производител: МОVI Арт.номер: 3531
Тирбушон за вино StarМатериал: металРазмер: 15/ 6 см...
10.59 лв.
Производител: МОVI Арт.номер: 103961
Затварачка за буркани и бутилки Материал: металРазмери: 8,5/28,5 см.Ширина на отвора: 8 см...
8.79 лв.
Производител: МОVI Арт.номер: 9313
Комбинирана затварачкаРазмер: 25/ 9 см...
15.79 лв.
Производител: МОVI Арт.номер: 160595
Отварачка за обикновени бурканиМатериал: МесингРазмери: 9,5/19,5 см...
5.89 лв.
Производител: МОVI Арт.номер: 168747
Отварачка за вино Материал:Пластмаса и металРазмери:7,5/21,5 см...
8.99 лв.
Производител: МОVI Арт.номер: 163458
Тирбушон за виноМатериал: Пластмаса и металРазмери:6/17 см...
7.29 лв.
Производител: МОVI Арт.номер: 167656
Комбинирана отварачка SunМатериал: ПластмасаРазмер: Дължина 17 см...
4.29 лв.
Показани са от 1 до 12 от 12 резултата (1 страници)

Кухненски аксесоари като тирбушона, отварачките и затварачките се използват много често в ежедневието, което прави присъствието им задължително. Те са “must have” продукт, който ни улеснява в изпълнението на елементарни на пръв поглед дейности отваряне и затваряне на буркани, премахване на корковата тапа от бутилката с любимото ни вино или друга напитка в стъклено шише.

Кратка история на тирбушона

Свикнали сме да се запознаваме с историите на известни личности, марки и архитектурни забележителности, а “миналото” на изобретения като тирбушона остават някак в сянка. От Movi.BG сме на мнение, че всеки човек е добре да се научи повече за пътя, през който е преминало това обикновено на пръв поглед аксесоар.

То се е появило на бял свят още през 17 век, когато е започнало и производството на стъклени бутилки. Дизайнът на тирбушона е бил взаимстван от пособие за почистване на оръжия, защото цефта им приличала на отвора на шише. В течение на годините той е преминал през доста различни визии, докато не се е сдобил с вида, в който го познаваме днес.

Тирбушонът силно наподобява балерина, като в някои случаи може да се открие и брандиран. Хората, които колекционират подобни аксесоари, се наричат хеликсофили, а сред най-известните ценители е Дон Бул, известен с колекцията си от цели 10 000 модела.

Какви продукти ще намерите в раздела?

Само си представете какво би било, ако трябваше да отваряме различни по вид съдове с подръчни материали? Определено бихме срещнали сериозни затруднения, които днес няма да ни се налага да разрешаваме. Наличните артикули в категория са практично попълнение за всяка кухня, а ние от Movi.BG ги предлагаме и на топ цени.Тук ще откриете интересна гама тирбушони, отварачки и затварачки за буркани, които са незаменима придобивка за всяко домакинство. Ето какво ще видите:

     сред артикулите в раздела са комбинираните отварачки за бутилки, които са евтини, с красив дизайн и изработени от качествени материали те служат за отваряне на консерви и шишета, а мултифункционалният им дизайн ги причислява към задължителните за всяка кухня придобивки.

     друго наше предложение е затварачката за буркани с лята конструкция, която може да се използва и за затваряне на буркани нейният 2 в 1 дизайн ѝ придава висока стойност, а ниската цена на затварачката я превръща в един от най-поръчваните артикули в категорията. Налична е в стандартен сив цвят, но и в други нюанси като червено, синьо, черно, зелено и др.;

     тирбушоните са също част от продуктовия каталог, който ще видите в секцията те са предназначени за премахване на коркови тапи, а в долната си част са снабдени с накрайник за отваряне на бутилки. Едва ли има дом, в който да не е наличен аксесоар като тирбушона, без който ежедневието ни би било доста по-различно;

     един от най-търсените продукти от страна на клиентите ни е отварачката за капачки на резба, бутилки, кенчета и буркани този мултифункционален инструмент за кухнята е полезна придобивка, която си струва да бъде закупена. Дръжката е пластмасова, визията е актуална, а цената ѝ е отново е ниска и “по джоба” на всеки;

     комбинираните отварачки за буркани с капачки на винт също присъстват в настоящия раздел, като тях ги описва най-добре думата “гениални” това е така, защото имат комбиниран дизайн, включващ отвори с различна големина, за да не се затруднявате в отварянето на никой буркан. Продуктът е изработен от пластмаса, има актуален вид и не на последно място е сравнително евтин.

В тази категория на магазин Movi.BG ви очакват уникални домакински принадлежности, с които изпълнението на обичайните задачи ще е в пъти по-лесно и приятно. Изберете подходящ модел тирбушон, затварачки и отварачки за буркани и бутилки, а ние ще ви доставим избрания артикул за кратък срок от време.

Какво е тяхното предназначение?

Тирбушоните, затварачките и отварачките за буркани са предназначени да улесняват човек в отварянето на различни по вид съдове, в които се съхранява зимнина или друг вид консервирана храна. Голяма част от продуктите ни имат мултифункционално предназначение, тоест използват се за няколко цели, като например едновременно да отстраняват коркови тапи и капачки на бутилки.

От голямо значение във всеки дом да има на разположение такъв аксесоар за кухня като затварачката и отварачката, които ежедневно се използват и по заведенията. Те са обикновени на пръв поглед, но в същото време незаменим помощник на човека.

Как да изберете?

Покупката на тирбушон, затварачка или отварачка за буркани, предназначени за използване в домакинството, е добре да бъде обвързан с някои уточнения. Едното от тях е да преценим дали наистина ни е нужен и ако да в каква точно разновидност. Продукти като тирбушоните, затварачките и отварачките на буркани е важно да са ни от полза, или иначе казано да посрещат потребностите ни от пособия за приготвяне на зимнина и не само.

При избор обърнете внимание дизайна на тирбушона, затварачката или отварачката за буркани и шишета, както и функционалните възможности на аксесоара. Цената е критерий, който стои не на последно място, както и използваните за направата на елемента материали. Идеалният вариант е да имате от всички видове артикули в категорията, за да не се чудите в последния момент как да отворите даден буркан с капачка на винт или как да премахнете корковата тапа от бутилката с любимото си, тъй като не е налице отварачка.

Защо да купите тирбушон, затварачка и отварачка за буркани от онлайн магазин Movi.BG?

При нас винаги има какво да се открие и то на изгодна цена! Популярни сме в търговската ниша като един от магазините с най-голямо продуктово разнообразие, обвързано с атрактивни промоции и отлично качество за всяка една от предлаганите стоки. Защо да ни се доверите? Смело заявяваме, че при нас ще се докоснете до едно пълноценно потребителско преживяване, но по-хубавото от всичко е, че можете да намерите на едно място всичко необходимо за дома, двора и градината, за ученика, за домашния майстор и домашния любимец.

Ако търсите практични решения като затварачката и отварачката, ние сме мястото, където ще ги откриете и то на ниски цени. Вижте сами и не правете компромиси с жилищната обстановка и с комфорта в ежедневието, от който всеки човек има нужда. Поръчайте избрания от вас артикул в няколко стъпки онлайн и се насладете на неговото качество и модерен вид. Очакваме ви!


Разгледайте още: