Меню
Количка

Коледни Картички

Производител: МОVI Арт.номер: 1511кн
Коледна картичка с 3 D ефект - 17Материал: КартонРазмери: 20 / 15 см...
1.23 лв.
Производител: МОVI Арт.номер: 152419кн
Коледни етикети за подаръци - 22Материал: ХартияРазмери на 1 бр. етикет:  5.5 / 3 см...
1.23 лв.
Производител: МОVI Арт.номер: 103826кн
Коледна картичка Дядо Коледа - 15Материал: КартонРазмери: 10.5 / 15 см...
0.66 лв.
Производител: МОVI Арт.номер: 158731кн
Коледна картичка 3DМатериал: хартияРазмер: 13/ 19,5 см...
7.70 лв.
Показани са от 1 до 4 от 4 резултата (1 страници)

Празници като Нова година и Рождество Христово са чудесни поводи да напишем сърдечен поздрав за скъп човек и да го поднесем по оригинален начин с помощта на красива картичка. Ако този наш жест е съчетан с подарък, изненадата ни ще бъде запомнена за дълго време, което е и търсеният резултат по време на коледните празници и не само.

Пожеланията за здраве и късмет са сред най-честите, когато искаме да изпратим положителна енергия към любимите си хора. Именно картичките са най-добрият начин да създадем у някого празнично настроение и да му подарим специални емоции. В категорията ще намерите честитки за Коледа в различни размери и цветове, сред които има и анимирани предложения. Всичките ни предложения са евтини и с тематичен дизайн, като можете да ги поръчате и онлайн в няколко стъпки.

История на коледната картичка

Разменянето на коледни картички е стара традиция, която се е запазила и до ден днешен. Около Коледа се изпращат милиарди честитки по цял свят, като в миналото те са били само на хартиен носител, а по-късно са се появили и електронните варианти. Класическата разновидност обаче сякаш отново се завръща в ежедневието ни, защото тя ни носи онова сантиментално-носталгично усещане, което никой поздрав по интернет не би могъл да замести.

Можем да получим хартиена честитка за Коледа по пощата или да ни бъде поднесена заедно с подарък. И в двата случая ще можем да я запазим като скъп спомен, към който да се връщаме винаги, когато пожелаем. Колкото до историята на коледната картичка тя датира още през 1843 година, когато художникът Джон Хорсли създава нейния пръв вариант. Преди появата на първообраза ѝ, хората са си разменяли специални пожелания чрез писма, но след създаването специална честитка с илюстрация по молба на директора на музей в Лондон, популярността на този вид поздрав се разпростира чак до Америка.

Директор Хенри Коул е бил много зает и не е могъл да напише пожеланията си към близки и приятели, което е било и причината за създаването на специална рисунка с пожелание. Същото е трябвало да се разпрати на определен кръг от хора и така да се изрази уважение и тържествено настроение. Малката илюстрация изобразявала празничната трапеза на господин Коул, а отдолу било написано и самото пожелание. Той поръчал 40 броя картички, като 12 от тях са на частно съхранение, а стойността им е много висока.

Защо е важна част от подаръците за Коледа?

Днес коледната картичка може да се срещне във всевъзможни вариации в малки и в големи размери, с 3Д дизайн, с готово послание или само с картинка, шарени и изчистени, музикални и др. От Movi.BG предлагаме разнообразие от честитки за Коледа, с които посрещането на празниците през декември ще бъде още по-прекрасно преживяване за цялото семейство. Коледната картичка се е превърнала във времето във важно допълнение към подаръците под елхата, защото с нея изненадата става пълна и още по-трогателна.

Подаряването на подаръци на роднини и приятели е уникален жест, който обаче е добре да бъде допълнен от честитка, с която да отправим своите пожелания за здраве, любов, късмет и берекет. С нея ще имаме възможност да изразим мисли и чувства, идващи право от сърцето, като така те ще останат запечатани завинаги между двете страници на коледната картичка. Разгледайте какви решения от този вид предлагаме на вашето внимание и поръчайте избраната от вас честитка онлайн от нашия сайт.

По какви начини можете да я използвате?

Учудващо е колко много приложения може да намери една обикновена коледна картичка. Тя е креативен начин да дадем израз на емоциите си към някого, да отправим любезен поздрав към бизнес партньорите си, както и да зарадваме стар приятел, който е скъп за нас. Ето по какъв начин би могла да се използва коледната картичка:

  • към подарък обикновено я слагаме върху красиво опакованата кутия с подарък, така че отварянето му да е съпътствано от вълнение и сладко нетърпение. Ако сме избрали торба за поднасянето на изненадата си, можем да пъхнем честитката вътре и по този начин да отправим своя празничен поздрав;
  • изпращане по пощата този подход при честитенето на Коледа и Нова година е най-старият, но същевременно и най-запомнящият се. В миналото хората са очаквали с трепет да получат писма по пощата за празниците, като това е бил и единственият начин да пожелаем на близките си всичко най-добро през идната година. Днес тази традиция се завръща в модерното ежедневие, което го доказва и засиленото търсене на коледни картички на хартиен носител;
  • поднасяне на плик с пари в наши дни трудно можем да изненадаме някого с материална придобивка. Всеки от нас има от всичко по много, което прави избора на оригинален подарък задача с повишена сложност. Именно затова все повече хора предпочитат просто да дадат пари и да оставят на техният получател да реши какво да си купи с тях. Те обаче трябва да бъдат поднесени по деликатен и тържествен начин, а честитката с плик с дизайн в духа на Коледа е идеалното средство да го сторим;
  • за декорация на дома коледната картичка би могла да се превърне и в интересен декоративен акцент, който да е част от украсата на дома за декемврийските празници. Чудесна идея е да я поставим на видно място вкъщи, като например над камината, до прозореца, на скрина в хола и др.

Коледната картичка е сред символите на Рождество Христово. Те е онзи малък детайл, който никога не забравяме да добавим към украсата, подаръците и дори декорацията на елхата. Изберете я от онлайн магазин Movi.BG и се насладете на магията на Коледа!

Какви видове ще откриете при нас?

Предлагаме малки, големи и с 3D дизайн коледни картички, които можете да закупите на изгодни цени и с атрактивно художествено оформление. Дядо Коледа, пингвини насред снега, меченце и снежен човек, заснежена къща с елха отпред всички тези “герои” са част от приказката, наречена Коледа. В категорията сме събрали уникални предложения, така че честитенето на декемврийските празници да не е просто тривиален поздрав, а незабравим момент за малки и големи.

Защо да изберете онлайн магазин Movi.BG?

Обичаме Коледа и искам да предадем и на вас емоцията, свързана с посрещането на най-чаканите от всички празници от годината. Декември е магичен месец, в който се случват чудеса, а сърцата на хората се отварят за доброто и любовта. За да е вашата лична декемврийска приказка още по-незабравима, изберете от сайта красива коледна картичка и украса за дома.

Разгледайте някои от другите наши категории на тема Коледа:

Доверете се на нашата селекция, а ние ви гарантираме доброто настроение и вълнуващи моменти!