Меню
Количка

За нас

КОИ СМЕ НИЕ И КАКВА Е НАШАТА МИСИЯ


КРЕЗЗ ЕООД  или още позната като "MOVI" е българска компания, създадена през 2002г., която предлага над 20 000 артикула в различни сектори като домашни потреби, градински принадлежности, ученически пособия, стоки за всеки сезон и празник като: Коледа, Великден, Св. Валентин, Хелоуин, и Пролят/Лято. Нашата фирма предлага и огромен избор от детски играчки, парти аксесоари, авто и вело аксесоари, принадлежности за домашния любимец, а също имаме продукти и в сектора "Грижа и Красота". MOVI предлага богат избор от стоки в областта на лова и риболова: movi-fishing.bg

Мисията на MOVI е да предоставя на своите клиенти, независимо от възрастта им, най-широк избор от качествени продукти на достъпни цени. 

Нашата верига се превърна в любимо място на децата и техните родители на територията на гр. Плевен и околностите. MOVI разполага с 3 склада за търговия на едро, профилирани в различни направления, а също и 5 магазина за клиенти пазаруващи на дребно.

За улеснение на клиентите на едро, КРЕЗЗ ЕООД е в процес на изграждане на нова логистична база с РЗП над 3000кв.м. и мострена зала над 1000кв.м.

MOVI работи с изключително голям брой производители от различни страни като е директен вносител на голяма част от асортимента си.

Ние в MOVI сме екип от професионалисти, които имат важната задача да предоставят на вас - нашите Клиенти, най-богатия асортимент от стоки. При нас можете да разчитате на отлично обслужване и професионални съвети, които да ви помогнат бързо и лесно да направите вашите покупки. Заповядайте в някой от физическите ни магазини или на MOVI.BG и:

ПАЗАРУВАЙТЕ С УСМИВКА, какъвто е и слогана на компанията.

За връзка с нас, моля попълнете формата