Меню
Количка

Коледни Чаши Чинии и Купи

Производител: МОVI Арт.номер: 165539кн
Коледна чаша със сламка - 9 / Материал: порцелан и стъклоРазмер: 12/ 13/ 5,5 см.Вместимост: 350 мл...
14.59 лв.
Производител: МОVI Арт.номер: 158932кн
Коледна чаша 3D Капачка - 063Размер : 8.5 / 9 см.Материал : пластмаса ..
14.39 лв.
Производител: МОVI Арт.номер: 171399кн
Коледен сервиз от 4 части Merry Christmas -3Материал: ПорцеланРазмери:Чиния Ф 21 см.Чиния Ф25 см.Купа Ф13,5/Дъл. 4 смЧаша: 300 мл..
25.39 лв.
Производител: МОVI Арт.номер: 163378кн
Коледен сервиз от 4 части Коледен старец -3Материал: ПорцеланРазмери:Чиния Ф 21 см.Чиния Ф25 см.Купа Ф13,5/Дъл. 4 смЧаша: 300 мл..
25.39 лв.
Производител: МОVI Арт.номер: 162797кн
Коледен сервиз от 4 части Дядо коледа -3Материал: ПорцеланРазмери:Чиния Ф 21 см.Чиния Ф25 см.Купа Ф13,5/Дъл. 4 смЧаша: 300 мл..
25.39 лв.
Производител: МОVI Арт.номер: 1157кн
Метална коледна чиния за сладки - 2Размер : 28 см.Материал : метал Десена се изпраща според наличността!..
4.10 лв.
Производител: МОVI Арт.номер: 152517кн
Порцеланова купичка Шейната на Дядо Коледа - 26Материал: порцеланВместимост: 0.350 мл...
3.69 лв.
Производител: МОVI Арт.номер: 168232кн
Празнична купичка Шейната на Дядо Коледа - 30Материал: порцеланВместимост: 0.300 мл...
3.19 лв.
Производител: МОVI Арт.номер: 160717кн
Коледна купа за супа Дядо Коледа - 27 Материал: порцеланВместимост: 0.350 мл...
3.69 лв.
Производител: МОVI Арт.номер: 160720кн
Коледна купичка порцелан Топка за елха - 28Материал: порцеланВместимост: 0.350 мл...
3.69 лв.
Производител: МОVI Арт.номер: 4686кн
Коледна купичка порцелан Дядо коледа - 31Материал: порцеланВместимост: 0.350 мл...
3.19 лв.
Производител: МОVI Арт.номер: 163379кн
Коледни звезди за украса бели 12 брояМатериал: пластмасаРазмер: 10 см...
5.29 лв.
Производител: МОVI Арт.номер: 152152кн
Коледна стойка за сладкиши на 3 етажаМатериал: ПорцеланДържача на стойката е пластмасовРазмери: Височина 30 смШирина на чиниите:21 см18 см15 см..
12.69 лв.
Производител: МОVI Арт.номер: 158305кн
Порцеланова чаша с чинийка КоледаМатериал: ПорцеланВместимост: 0.200 лДесена се изпраща според наличността!..
15.89 лв.
Производител: МОVI Арт.номер: 159850кн
Чиния Коледа плитка ф 20 смМатериал: порцеланРазмер: 20/ 2 см...
2.59 лв.
Производител: МОVI Арт.номер: 162723кн
Чиния Коледа плитка ф 26,5 смМатериал: порцеланРазмер: 26,5/ 2,5 см...
5.59 лв.
Производител: МОVI Арт.номер: 161351кн
Купа Дядо Коледа ф 20 смМатериал: порцеланРазмер: 20/ 6 см...
3.29 лв.
Производител: МОVI Арт.номер: 160366кн
Чиния Дядо Коледа дълбока ф 23 смМатериал: порцеланРазмер: 23/ 4 см...
3.49 лв.
Производител: МОVI Арт.номер: 160411кн
Чиния Дядо Коледа дълбока ф 20 смМатериал: порцеланРазмер: 20/ 4 см...
2.59 лв.
Показани са от 1 до 19 от 19 резултата (1 страници)

Всеки един декоративен елемент от коледната украса има значение. От елхата и играчките към нея, до детайли като чашите, чиниите и купите върху празничната трапеза не бива да пропускаме нито една малка подробност, ако търсим топ резултати. За да е Коледа съвършена, е нужно да се заредим с добро настроение, но наред с това и да насочим вниманието си към добрата организация, която неминуемо включва и красива украса. При нас ще намерите страхотни предложения, налични на приемливи цени и не на последно място с отлично качество!

Как да подготвим масата за коледната вечеря?

Когато дойде време да се заемем с подредбата на празничната трапеза за Коледа, трябва да изберем концепция и да я следваме. Най-важното нещо е да решим в каква цветова гама ще бъде украсата на масата, а респективно и дизайнът на елементи като чашите, чиниите и купите. Допустимо е те да не са едноцветни, а да са с тематични картинки, така че цялостното излъчване на трапезата да е още по-впечатляващо. Ето какво е добре да направим:

  • коледна покривка с интересен дизайн тя е онзи основополагащ щрих, който бележи началото на съвършената украса за Коледа. Когато масата в трапезарията е покрита с тематична покривка за празника, обстановката ще е в пъти по-тържествена, а насладата от консумирането на вкусни ястия ще се усили благодарение на стилната и въздействаща аранжировка;
  • свещник в центъра на масата свещите са от изключително голямо значение, когато става дума за украсяването на коледната трапеза. Тяхното присъствие ще внесе уют, топлина и естетика, а моментите със семейството около масата на Коледа ще са олицетворение на домашното огнище и чистата любов. Свещникът може да е семпъл или да е комбиниран с други компоненти като клонки, шишарки, топки за елха и прочее;
  • коледна купа добре е тя да бъде част от декорацията за Коледа, защото може да се използва за различни цели. Освен за украса на празничната маса, купата би могла да послужи и за съхранение на хранителни продукти като печива, салата, супи и други кулинарни изкушения, приготвени от нас с много желание и любов. В категорията ще попаднете на големи и на по-малки модели купи, изработени от порцелан и декорирани с коледни картинки, придаващи тематичен вид на артикула;
  • чинии и чаши с празнични орнаменти определят се като незаменими придобивки със задължителен характер, когато говорим за Коледа и подготовката за този така специален ден. Чиниите и чашите с коледен дизайн са сред често използваните продукти не само на коледния ден, но и много време преди той да настъпи. Основното им предназначение е да красят трапезата, но същевременно и да посеят у нас положителна нагласа за наближаващите празници.

Всички тези артикули могат да се открият в онлайн магазин Movi.BG на изгодни цени и в огромно разнообразие, което ще ви даде възможност да изберете и закупите идеалните за вас декоративни продукти за Коледа. Освен евтини и с актуален дизайн, на нашия сайт те са налични и с безупречно качество, така че да можете да ги използвате години наред с огромно удоволствие.

Каква е ролята на коледните чаши, чинии и купи?

Някои придобивки за Коледа са дотам значими, че без тях празникът няма да е същият… Достойни представители на артикулите от тази категория са чашите, чиниите и купите с тематичен дизайн, които буквално преобразяват трапезата и я правят притегателна точка за обитателите на дома и техните гости:

  • имат висока практическа стойност артикули като коледните чаши, чинии и купи са на първо място полезно от битова гледна точка. Те допринасят за добрата организация на домакинството и са от първа необходимост, когато искаме да подредим масата за празника. Именно затова тяхната употреба започва много преди настъпването на Коледа техният празничен дизайн носи на човек тържествено настроение и усещане за уют;
  • внасят интересен празничен акцент на трапезата важно е коледната маса да ни приканва със своето пъстроцветно оформление, включващо цветове като червено, зелено, бяло, златно и сребърно. Елементи като лика на Дядо Коледа, емблематичната червена кола с елха в багажника и симпатичен елен. Дори и да заложите на изчистени модели чаши, чинии и купи, отново бихте могли да постигнете бляскави резултати, които да ви пренесат в мечтаната от вас коледна приказка;
  • помагат за създаването на перфектна украса за Коледа трапезата не е всичко, за което трябва да помислим, когато е време да се заемем за украсяването на дома за Коледа. Тя обаче е сред водещите акценти, съдействащи за формирането празничния облик на жилището. Елхата с играчките, венецът на входната врата и лампичките са само една част от цялостната аранжировка на дома за Коледа чашите, чиниите и купите с тематичен дизайн са също фактор за постигането на възхитителни резултати.

В настоящата категория ви очаква интересна селекция от коледни чаши, чинии и купи, които ще заемат своето заслужено място във всеки дом. С тях декорацията за Коледа ще изглежда красива и завършена, затова е важно да присъстват. Поръчайте от сайта ни на изгодни цени и в няколко лесни стъпки, а ние ще доставим избраните от вас артикули за минимално време.

Какви продукти ще откриете при нас?

В този раздел ви очакват чаши, чинии и купи с ефектен дизайн, с които ще поканите магията на празника право на трапезата във вашия дом. Сред предложенията ни ще видите изчистени модели чинии в един цвят и със семпла декорация на звезди и елхички, както и решения с картинка на Дядо Коледа, елен и др. Купите и чашите също биха могли да бъдат избрани с тематичен принт, който ще направи употребата им пристрастяваща. Изберете подходящите според вида на интериора и вашите персонални желания артикули, а екипът ни ще се погрижи да ги получите в безупречно състояние.

Защо да се доверите на Movi.BG?

Защото с нас Коледата е незабравима… Защото държим на всеки един наш клиент, чието мнение означава много. И не на последно място, защото сме посветени на това да ви осигурим непрестанно обновяващ се каталог с продукти за дома, градината и офиса. При нас ще откриете уникални находки, с които повече няма да изпитвате дефицит на естетика и практичност. Заповядайте и вижте сами!

Разгледайте още от категорията Коледа: