Меню
Количка

Блог

27 май Как да изберем подходяща покривка за маса
0 15
Как да изберем подходяща покривка за масаИзбор на покривкаИзборът на подходяща покривка за маса, сред многото на пазара изглежда като истинско приключ..
12 ян. Как се подреждат приборите на масата
0 262
Защо сервирането на масата е важноМоже би се чудиш: „Защо да си правиш труда да научиш правилния начин за поставяне на чиниите и  приборите на масата?..
06 ян. 5 Идеи за използване на кутии          за съхранение на храна
0 363
Какво представляват кутиите за храна  Кутиите за съхранение на храна са една от най-често използваните приспособления в домашната кухня. Те са добре п..
17 дек. Идеи за новогодишна украса
0 207
   Нова година е празника, който се празнува от всички хора, без значение от раса и религия. В последния ден от годината всичко е изпълнено с празничн..
03 дек. Кога се слага украсата за Коледа
0 324
  Наближава най-светлия месец от годината. Още от средата на месец ноември можем да забележим пищна коледна украса в по- големите магазини и обществен..
25 ноем. Идеи за коледна украса с гирлянди
0 362
Гирляндите са лесно решение за празнична украса. Те са изключително лесни за използване - гъвкави са и лесно се позиционират на желаното място. Може д..
18 ноем. Идеи за украса с коледни лампички
0 261
Коледа наближава и няма как да оставим украсата на дома и офиса без светлини!Коледните светлинки, свещички и лампички, отдавна се свързват със зимните..
11 ноем. Естествена или изкуствена елха за Коледа
0 224
Коледа наближава и няма как да не се запитате каква коледна украса да изберете тази година. Главният герой в декорацията за Коледа е коледното дърво. ..
03 ноем. Идеи за външна коледна декорация
0 231
Коледната украса е любимата ни част от празника, ако трябва да сме откровени! Въпреки че, не е нужно да правим пищна украса, има нещо магично в дом, к..
28 окт. Идеи за декорация на маса за Коледа
0 421
С наближаването на месец декември започвате да се замисляте за подаръци за Коледа и за украсата на коледното дърво. Може би се замисляте и за менюто н..
21 окт. 3 Идеи за Хелоуин тикви
0 220
Защо тиквата става символ на ХелоуинТрадицията да се прави фенер от тиква за празника може да се проследи векове назад до традициите в страни като Ирл..
14 окт. Няколко идеи за Хелоуин украса
0 144
Преобрази къщата си в автентично ужасяващо имение с най-добрите идеи за украси и декорации за Хелоуин! Искаш да поканиш приятелите си на гости за Хело..
Показани са от 1 до 12 от 30 резултата (3 страници)