Меню
Количка

Блог

01 дек. Материали за коледна декорация и украса: Ръководство за избор
0 111
Отправни точки Информирайте се за наличното разнообразие от материали за коледна декорация Научете как да избере..
28 ноем. Най-добрите идеи за коледни подаръци
0 112
  Ключови аспекти Детайли Модерни подаръци Проучете кои са най-тренди коледните подаръци за тази година ..
22 ноем. Коледни традиции и обичаи в България
0 83
Думата “Коледа” има свято значение, а с течение на времето все повече хора в България оценяват подобаващо смисъла на празника. Обичаят е да свързваме ..
19 ноем. 5 идеи за украса на детско парти
0 74
Организирането на детски партита по случай рождени дни и други поводи стана нашумяла практика през последните години. Идеи за украса също не липсват, ..
15 ноем. 6 идеи за коледна украса за апартамент
0 76
Ако сте от хората, които едва дочакват декември, за да извадят кутиите с коледна украса и да внесат в дома си празнично настроение, то вие сте на точн..
12 авг. Необходими пособия за първи клас
0 394
Първият клас е важна стъпка в учебния живот на всяко дете. За да се осигури успешен старт е от съществено значение да се подготвят необходимите пособи..
05 авг. Необходими кухненски аксесоари за всяка кухня
0 619
Всички знаем, че пълното оборудване на една домакиня, с кухненски аксесоари, не спира с годините,а напротив. Когато домакинята разполага с богат набор..
29 юли Аксесоари за баня - как да ги подредим
0 266
 Малко от съвременните жилища имат голяма баня. В малките помещения трудно можем да поберем и подредим необходимите ни вещи. Затова се налага да бъдем..
22 юли Украса за дома с изкуствени цветя
0 307
Съществуват различни мнения, относно използването на изкуствени цветя за украса в дома. Според Фън Шуй трябва цветята у дома трябва да са само живи, а..
15 юли Как да изберем правилната саксия за цвете
0 333
 Отглеждането на цветя е хоби, което носи радост, очакване и красота.В забързаното ни ежедневие губим връзката с природата, а тя е важна за всяко живо..
08 юли Какво представляват цветарниците за цветя
0 306
Отглеждането на цветя носи радост за окото и спокойствие за душата. В дом, пълен със зеленина усещаме близка връзка с природата. Цветята освежават с п..
01 юли Игри с водни пистолети
0 298
Игри с водни пистолетиГорещото време е вече факт! Всеки копнее за разхлаждане в летните дни и на жаркия пясък. Какво по-добро от това, да си организир..
Показани са от 1 до 12 от 44 резултата (4 страници)