Меню
Количка

Стъклена саксийка с огледален гръб

Стъклена саксийка с огледален гръб - Вази
Стъклена саксийка с огледален гръб
 • Наличност: В наличност
 • Арт.номер: 159796
 • Тегло: 0.47кг
7.49 лв.

Стъклена саксийка с огледален гръб. Малка кокетна саксийка с рамка. 

Красив и стилен сувенир, подходяща за украса на всеки дом.

Малка кокетна саксийка с рамка


Материал: Пластмаса и стъкло

Размери: 10/20 см.


Цветът се изпраща според наличността!

 • Цените на стоките са в български лева с включен ДДС.
 • Всички стоки, поръчани през онлайн магазин movi.bg, пътуват със застраховка.
 • movi.bg си запазва правото по всяко време да променя цените без предварително уведомление, както и да коригира сгрешени технически и други параметри на стоките. Възможни са печатни грешки, разлики в продуктовите опции на продуктите, както и промяна на техните снимки.

Доставка

Уважаеми клиенти,

Доставката на стоки на територията на Република България извършваме до офиси на куриерските фирми Еконт Експрес или Спиди АД, съгласно тарифите, посочени на www.econt.com или www.speedy.bg в съответствие с Общите условия за пазаруване. 

Срок на доставка

Срокът на доставка зависи от наличността на артикулите. Ако продуктът не е на склад срокът е различен и за него ще Ви уведомим чрез телефонен разговор.

При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.

Онлайн магазин Movi.bg притежава артикулите на склад, но информация за наличността от даден артикул се уточнява в телефонният разговор. Когато обработваме Вашата поръчка, ние ще Ви информираме относно наличността и сроковете за доставка на всеки отделен поръчан артикул, който не е в наличност и изисква допълнително време за доставка.

Безплатна доставка

За поръчки на стойност над 79.99лв. и до 15 кг. Безплатната доставка винаги е до офис на куриерската фирма. При покупка на много тежки артикули, доставката е съобразена с подходящ офис, който може да приеме пратката. Разходите по връщането на стоката са за сметка на Клиента.


Безплатна доставка в рамките на гр. Плевен с транспорт от Movi

Всеки наш клиент може да се възползва от тази услуга в град Плевен при следните условия:

 • Минималната стойност на покупката е: 200лв. с ДДС.
 • Безплатната доставка в гр. Плевен се извършва ежедневно, при наличие на поръчаната стока и при предварителна уговорка с клиента за удобен за него час. 
 • Доставката се извършва до входа на жилищната сграда.

Приемане на поръчки

Поръчки в онлайн магазин Movi.bg се приемат денонощно през цялата седмица, но се изпълняват само от Понеделник до Петък включително. Поръчки направени в Събота и Неделя се обработват в Понеделник. Когато има официални почивни дни и национални празници изпращането на поръчките е според работното време на куриерите, с които работим.

Потвърждение на поръчки

За потвърждение на поръчката Ви ще се свържем с Вас по телефона, който сте посочили, след като сме събрали Вашите продукти и поръчката е готова да бъде изпратена. В случай, че телефонът е грешен, непълен или никой не отговаря, поръчката ще бъде задържана до изясняване на ситуацията. Стоки се изпращат само след потвърждение от клиента! При телефонния разговор или в допълнителен е-mail, Вие трябва да потвърдите:

 • вид и количество на изпращаната стока
 • цена на доставката - сумата, която ще заплатите на куриерската фирма за извършване на услугата /ако не е за наша сметка/;
 • сума за плащане - общата сума, която ще заплатите на куриера: цена на поръчаните стоки + цена на доставката;
 • ден на доставката;

Начини на доставка

Засега предлагаме само доставка до офиси на куриерските фирми Еконт и Спиди, които са и най-разпространените и надеждни. Доставка извън страната може да се договори индивидуално.

За доставка до адрес, цената за транспорт ще се увеличи. Съгласно новите правила на куриерската фирма "Еконт", поръчка с опцията "Доставка до адрес" тежаща над 20кг. може да бъде доставена само до входната врата на жилищната сграда, но не и до вратата на апартамента. 

При получаване на пратката задължително проверете съдържанието ѝ пред куриера.

Всяка изпратена от нас стока има включена застраховка, но тя е валидна само ако Вие на място констатирате повредата. За всяка пратка разполагате с 15 мин. Така, че дори куриера да бърза, Вие не бързайте, а надлежно си огледайте това, за което ще платите. Ако установите счупване или увреждане вследствие на транспорта - НЕ ТРЯБВА да заплащате наложения платеж и на място да искате да ви се състави протокол от куриера.

Всеки възникнал проблем ще бъде разрешен във Ваша полза!

Онлайн поръчки в рамките на гр. Плевен / Услуга "Вземи на място от наш магазин"

Политиката на Movi.bg е да не изпраща пратки до офисите на куриерските компании, разполагащи се на територията на гр. Плевен, нито доставки до адрес в рамките на града. Тук нашите клиенти могат да се възползват от услугата "Вземи на място на наш магазин". След като сте направили Вашата поръчка, някой от екипа ни ще се свърже с Вас, за да се разберете кой от нашите обекти ще е най-удобен за Вас и какво време ще ни е нужно, за да сме готови с вашата поръчка.  

Плащане

Плащането става с ППП (пощенски паричен превод - вид „наложен платеж”). Клиентът заплаща дължимата сума при доставка на стоките от куриера.

При ППП касовия бон се издава от куриера, а не от продавача. Важно е да запазите касовата бележка, получена при получаване на пратката. Ако имате издадена фактура от нас, тя трябва да бъде комплектована с касовия бон издаден от куриера.

Обявената за всеки един продукт цена важи за съответната разфасовка (количество еднообразни артикули в единична опаковка), която зависи от вида на продукта и не включва разходите за доставка.

Общата дължима сума по сделката се финализира след изчисляване на разходите по доставката и потвърждение за същата от страна на клиента.

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.